Azatlı İsa Yüksel Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek

Başarılar: 2018-2019 BAŞARILARIMIZ ÜMMÜGÜLSÜM ARIKAN-NİĞDE ŞEHİT KEMAL TOSUN PROJE İMAM HATİP LİSESİ(FEN LİSESİ) ESMANUR ERTEN-NEVŞEHİR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ SAMİYE BOZOK-NEVŞEHİR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ VEYSEL VEZİR-NEVŞEHİR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MEVLÜT YÜKSEL-NİĞDE MESLEKİ TEKNİK LİSE(ADALET BÖLÜMÜ) ABİDİN POLAT-NİĞDE MESLEKİ YENİLEBİLİR ENERJİ BÖLÜMÜ 2016-2017 BAŞARILARIMIZ SEMİHA GÜLTEKİN ÜRGÜP FEN LİSESİ AYSEL ŞAHİNER KAYSERİ YEŞİLHİSAR FEN LİSESİ BÜŞRA YÜKSEL BOR ŞEHİT BORA ÇELİK ANADOLU LİSESİ ŞERİFE POLAT NİĞDE ANADOLU LİSESİ ONURCAN HINÇER YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİ NAZAR BEKER NİĞDE SAĞLIK MTAL MURAT YİĞİT BOR SEVİM ABDULLAH SAĞLIK MTAL 2012-2013 BAŞARILARIMIZ 1-SEVİLAY YILMAZ - (ANADOLU LİSESİ) 2-MUSTAFA GENÇER - (ANADOLU SAĞLIK MES. LİSESİ-HEMŞİRELİK) 3-SELDA POLAT - (ANADOLU SAĞLIK MES. LİSESİ-HEMŞİRELİK) 4-ATİLA TUNÇER - (ANADOLU SAĞLIK MES. LİSESİ-ACİL TIP TEK.) 5-ALPER DİNÇSOY- (ANADOLU SAĞLIK MES. LİSESİ-ACİL TIP TEK.) 6-ONUR GENÇER- (ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ)

Saatler: 09.00-16.00
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis imkanımız bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren Başarıyı Artırma Projesi uygulanmaktadır. Bu proje sonucunda Öğrencilerimizin bireysel başarısı ve okulumuz genel başarısının artırılması hedeflenmektedir.

Telefon - Okul 0388 424 00 03

WEB - https://azatliisayukselortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AZATLI BELDESİ ÇAYIR MAH. 35.SOKAK SK. AZATLI ISA YÜKSEL ORTAOKULU BLOK NO: 6 ÇİFTLİK / NİĞDE

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Cad.No:31 Azatlı Kasabası Çiftlik/NİĞDE